Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem ska trösta boris guran

vem ska trösta boris
och säga som det är
vågar man sig i leken
kan man råka att bli kär

trotsa all din rädsla
att våga vara hel
då känner du din tillit
och får massor utav kel

till slut finner du nog ljuset
och tveka inte då
hoppa upp på tåget
och låt det inte gå

så vem ska trösta guran
och säga som det är
det är bara att söka vidare
så kanske du blir kär




Fri vers av Gunsan
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-09-26 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan