Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gick ju fint i just den här turneringen i alla fall, he he.


King.com

 

Det är under just sådana här dagar, regntungt blandat med sol, som jag längtar mest.

 

 

Bilden skulle föreställt något annat

 

Den skulle föreställt en stuga,

med vedspis

en örtagård med

pepparmynta, basilika, salvia, isop, mejram, libsticka

och läkemalva

armar som kramar daggmask

spindlar som krälar fot

snarkning i hammock

 

den skulle föreställt ett annat liv 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-25 16:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ååååå...kryddat hammockliv:)
2009-07-26

  noname_realmind
Åh, snarkningar i hammock... *suckar längtansfullt*
2009-07-25

  Gunsan
det där kändes igen
att man sitter här
mitt i stan
och längtar till ett annat liv

om man undrar
varför är jag inte där?
Egentligen...
2009-07-25

  Lili Samuelsson VIP
vilken underbar text, ett annat liv, snyggt virkat
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP