Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget

Du är min bergsklättrare
Du tar dig upp för min branta sida
Det är ingen lätt etapp

Det faller stenar ibland
Du duckar och väjer
Smidigt!
Tur att ingen träffade dig alltför hårt







Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-25 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt!
2012-05-18

  Lina Olivia
Den är fin. Bilden välvald. Slutet gott.
2009-09-12

  Cosmic Johanna
Vackert och starkt i bildspråk,

kosmoapplåder!
2009-08-09

  peter markurth
snygg
2009-08-09

  Water VIP
Tjusig självinsikt
2009-08-02

    leelee
En strapats...och en seger som hägrar. :-)
2009-07-26

  peter markurth
fint till den du älskar
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP