Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
that \"cool\" posture. ungefär som när klockan är 11:11 eller 22:22 man vill att något magiskt ska hända men allt är som vanligt.


Är det HÄR internet som ALLA pratar om ??

LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME!

This is most of modern media.

det här är internet. bor du där ? krypa in i internet och leva på digital föda och brusiga rusiga drömmar fulla av information.sadla om nu och tugga maten i mindre bitar. glömma bort vem som hänger med vem.
Försöker komma ihåg vad som är viktigt men det hänger ett sylvasst svärd ovanför våra huvuden.

LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME! LOOK AT ME!


Tips, 1 tag är 1 ord, tex Lycka.

1 dag är 24 timmar och hur många minuter som helst!!
kaka kaka på bordet där. Inte alls! you horrible person.
framtidssäker utrustning
Så bra är nya dagarna på stan. tips! Lycka är inget konstant.
är det ett verb. A kick in the teeth. undrar vad som händer nu.
brände ärtsoppan idag. luktade i hela trapphuset. utkastad snart alltså.

Läkarna: Inget är trasigt
Polisen : allt är under kontroll
Läraren: sitt ner. ta fram era pennor nu

we want access to your markets. rädd för att lyckas (veM)

”Vi har hört det förr””Vi har hört det förr””Vi har hört det förr”

©©©© ©©©© ©©©© © ©
©© © © © © © ©
©© © © ©©©© ©
©© © © © ©
©©©© ©©©© © ©
__ - - - -- - ______________

get your own- ta kontrollen. vifta med flaggorna.
tryck upp egna sedlar. dom märker inget

färgen rinner av.




Fri vers av stockhausen
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-10-03 22:21



Bookmark and Share


  Rachel Roth
din texter skulle jag gärna höra bli upplästa....undrar hur det skulle vara att säga Look at me!...sådär upprepade gånger inför en publik....det skulle nog vara nytting. Det ligger iallafall mycket i det!
2005-10-13

  Isla Estrecho
Vilken fart, jag måste fan spänna fast mig om jag ska läsa mer av dig och det tänker jag definitivt göra.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen