Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattvandring

vandrar hem
det är natt
de sista blommornas doft fyller mitt sinne

åh, ljuvliga natt!!
du fyller mig
med längtan
med saknad

jag njuter
ljuvliga sommarnatt
som fyller mina sinnen
helt till fullo

sms väntar när jag kommer hem
"är du hemma säkert?"
min vän oroar sig
ja, jag är det
värmer att du oroar dig

åh, ljuvliga sommarnatt!!
att du ens finns
finns för att fylla mina sinnen
sinnen fyllda med längtan
med oro
med saknad
med glädje
med njutning

vilken sommarnatt!!
du fyllde mig
med saknad
med längtan
med djupaste glädje
att du fanns där för mig
när jag vandrade hem

åh, ljuva sommarnatt!!




Fri vers av ramblinroses
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses