Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

ord fyller mig
fyller mig så totalt

ändå kan jag inte få ut dem
låta dem tala för mig

tala om vad som fyller mig
fyller min själ
mitt sinne
hela mig

ord
det vackraste jag vet
som när någon annan säger dem
jag aldrig tror på

ord
som målar min själ blå
blå som gryningen
blå som skymningen
blå som sorgen
blå som min eviga längtan

ord
som fyller min själ
jag är blå

ord




Fri vers av ramblinroses
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 02:10



Bookmark and Share


    Burre
Ja så är det och det enda man kan göra är att försöka.
2009-08-10

  peter markurth
ord räcker ej till för attt uttrycka känslor, finner detta frustrerande, men försöker ändå
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses