Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner

de finns där när du behöver

de hindrar smärtan för att bli för stor

de retar dig till vansinne

de säger sanningen när du inte vill höra

de viker inte från dig när du smärtar

de finns där

där när du behöver




Fri vers av ramblinroses
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-26 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses