Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanligt ovanlig kväll

Suget efter spänning
Lockande kvinnor
En kväll full av möjligheter
Förgiftar min kropp
Förgiftar mitt sinne
Social förtäring
En i gänget
Trötthet
Ångest
Hemlängtan
Tunga steg mot centrum
Mot kvällens mål
Lokaler fulla
Fulla med människor
Många med samma mål
Ett förgiftat sinne
Lockande kvinnor
Spänning
Ett stort antiklimax
Ingen kvinna
Allt jag har är
Ett förgiftat sinne
En förgiftad kropp
En stulen cykel
En kväll i onödan
Slöseri med tid
Sängen lockar
I morgon är allt glömt och förlåtet




Fri vers av Blidsberg
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-26 02:30



Bookmark and Share


  ewew1
Bra skrivet! Applåd
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg