Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de här är väl en fortsättning till dikten du är min kung...


Kungen på tronen

Kungen på tronen
han ensamt satt
bort glömt var mantel
och snett stod hans hatt

Ingen ser dig och
ingen bryr sig om dig

för du bjöd på surt vin
och behöll
ett allmänt olustig min



*Tacksam att jag inte hör till ditt hov längre*




Fri vers av BlåhäXa
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-26 16:01



Bookmark and Share


  bluesatin
Wow. Du målar med orden på ett fantastiskt spännande sätt. Just ordvalen Kungen på tronen, surt vin och Tacksam att jag inte hör till ditt hov längre. BRAVO!!! WOW! Vilken slutkläm!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa