Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla terroristen Nisse har nu dragit sina sista andetag

och somnat in för att flyga den sista biten till hamsterhimmelen
Och han vart bara två och ett halvt år gammal
Men äntligen så har han nu fått frid för jag märkte att han inte tyckte om att bo i den där lilla lådan
Den där lilla lådan som han fick leva i, i hela sitt korta liv
För han försökte hela tiden fly och rymma genom att skrapa i väggarna
Och han kunde hålla på i timmar ibland med sitt krafsande så man kunde bli smått galen på honom
Stakars lilla Nisse
Ja, så det kan inte vara lätt att vara en hamster många gånger
Men jag har nu sagt till min lilla dotter att nu blir det inga fler djur här hemma
Bara så att hon vet
Men när du flyttar hemifrån så får du gärna skaffa dig hur många djur du vill för då slipper jag vara den som måste ta hand om dem

Men snälla pappa
Kan jag inte få en liten hund nu
En liten hund bara
Jag svarar
Glöm det
Glöm det illa kvickt
Inga mera djur

Den lilla terroristen Nisse har nu dragit sina sista andetag
Vila i frid nu min lilla vän……

Ken Cassel
26/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-26 20:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivit och ett bra beslut, att inte
skaffa ett djur som hon tjatar om, det
brukar inte bli bra och barn tröttnar fort
att ta hand om dom
2009-07-27

  Suzy med punkterna
Vila i frid käre Nisse.
Härligt skrivet.....men klart tösen ska få sig en stor liten hund;=)
2009-07-26

  Lotti
söt memorian text
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel