Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsemester

Bland träd och sjöar
Lata dagar
Inga måsten
Dagar utan namn
Solsken
Brunbrända kroppar
En underbar tid
Resor till fjärran länder
Gåva från ovan




Fri vers av Blidsberg
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-27 11:40



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Låter härligt
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg