Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bror


Du som är

det är när saker visar sig inte förhålla sig så som man hoppas och tror
som det svider

och det svider eftersom
jag har gett dig allt
och du vet att jag skulle gå genom eld för din skull
och det svider eftersom
du inte tillåter mig
och jag vet att jag aldrig kommer att vara lika viktig för dig
som du är för mig

du som är
mina ögon när jag är blind
du som är
mina öron när jag är döv

du har gett mig nya perspektiv
och lärt mig bli en bättre människa
tack vare dig har jag gett en annan människa
otaliga chanser

den människan är du
vilket stundvis känns så onödigt
eftersom det enda jag har fått tillbaka
är den ofrivilliga enorma saknaden av
min bror


eatinginside ©






Fri vers av eatinginside
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 19:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark dikt som hittar vägen längst in.....
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside