Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fortsätter söka och leta, Det är några saker jag behöver få veta:


ingenting alls

Hur blir jag av med,
Smärtan
Tårarna
Ångesten
Paniken
Skriken
Illusionerna
Hallucinationerna?

För när jag har allt detta är som tyngde, som gör att jag faller ner mer än förr,
Det jag vill är att läka, bli hel och se en öppen dörr,
Som ska leda till en vacker verklighet utan några som helst hinder,
Snälla låt mig få se en lösning, något som torkar mina kinder.

All den tomhet ekar inuti mitt trasiga hjärta,
Hur undviker jag den kvävande smärta?

Det finns ingen sjukdom som kommer ta mitt liv,
För det kommer bli jag som tar ett sista kliv.




Fri vers av anooonyym
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym