Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla bekanta

Det var ju något gammalt
något jag lagt bakom mig
så dyker du upp igen
och allt kommer tillbaka
trots alla förnuftstankar
alla tröstande ord jag haft
i huvudet för att gå vidare

du dyker upp igen och jag rusar
fram och säger glatt hej va kul
att se dig och du får en kram
och kramar tillbaks
vi pratar kort och du säger att du måste gå

innan du går säger du att du kommer
tillbaka snart och jag tror dig
jag tänker att du lagt det bakom dig också
med livet vet man ju aldrig

så inser jag att
du aldrig kommer tillbaka
och jag upptäcker något i magen
en skugga faller över det som varit

jag har ju förstått det hela tiden
det där är ju gammalt
men jag tyckte det vi hade var fint
och jag ville väl fortsätta tycka det
nu vet jag inte

och jag dansade vidare med mina vänner
medan natten var ung




Fri vers av Hubbishelena
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 23:24



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Detta borde många läsa, även om jag tycker du är lite slarvig i ordmelodin...
Redan andra raden satte mig av spår.
"något jag lagt bakom mig" hade jag nog skrivit även om det inte är rätt svenska.
Men skrev du det så ligger pulsen där."och jag dansade vidare med mina vänner medan natten var ung" – helt underbar...
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena