Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Drömmar drömda i sand




violinisten är galen
det är smutsigt men vackert


när vågor sköljer in
över sandslott och siffror
som en renande drog




känner du?






gnisslet och bruset
kan smeka en krigsmålad
fåne till sans


tusen timmar flydda
flera tusen åter


hemligheten:
att gömma spåren du lämnar
i det ockraröda






aboriginpojken vet
hur du blir en man


en hårnålssväng
in i det dolda
en uråldrig ritual

kanske kanske
        en möjlighet




allt handlar om att kunna förstå

ingenting finns på riktigt
ingenting är som det ska




tror du inte


tror du inte
på det?









Fri vers av torbjörn j.
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 13:07



Bookmark and Share


  C.Wieske
Du är ju helt magisk! Fantastisk!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.