Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte hinner sägas


snabb blick
kort nick
på morgonen
som vore vi näst intill främlingar
senare
trevande
inledningsfraser
för att om möjligt kunna ta vid där vi slutade igår
till sist inser vi vilka vi är
och vilka vi är på väg att bli för varandra
en timme tar bara en minut
och allt det som inte hinner sägas får vänta tills i morgon




Fri vers av eatinginside
Läst 314 gånger
Publicerad 2009-07-28 21:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag har hört sägas att det behövs många imorgon för att verkligen hinna med allt det där som skulle behöva komma fram
2009-07-28

  Blidsberg
Låter som nåt är på väg ut i sanden... Fint...
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside