Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig ett handtag

alltid ett slagträ till hands,
ifall någon tar sig in

ett ord eller två kan räcka ibland men

jag har alltid ett slagträ till hands,
ifall nån vill bli min




Fri vers av inteduintenu
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inteduintenu

Senast publicerade
Narcissus
Oderstrasse blues
**
*
.
*
*
*
* Se alla