Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälten

Ibland
skulle det vara så skönt
att vara ett litet barn igen

Krypa upp
i mammas och pappas famn
bli kramad
pussad och tröstad

Och höra orden
att det blir bra
allt ordnar sig igen
och så blir det

För mamma och pappa är hjältar
de gör det bästa
och skyddar



Som vuxen
är allt inte lika lätt
Du får reda upp dina problem själv
Även när de ökar
och verkar stå på kö

Du får bli din egen hjälte
och försöka tänka
att det löser sig

.... med tiden




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-29 09:33



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja det är nog viktigt att få känna sig som liten och ompysslad

ibland oavsett vår fysiska ålder,

det kan vara skönt med andliga föräldrar också.

varma applåder för det du förmedlar här.
2009-08-08

  * Ammi *
ja vem behöver inte en famn att få krypa in i, känna tryggheten och värmen, få bli lite liten igen ..kram
2009-08-08

  thyra
Vi är alla hjältar! Gillar din text! :)
2009-07-29

  aol
en fin berörande text och så sann
2009-07-29

  Glensan
Fin samstämd text.
Hoppas allt ordnar sej..
..med tiden
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen