Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har gett dig rätten att döma andra människor

Den frågan har jag fått ett par gånger
Och det enda svar som jag kan ge, är
Mig själv
Jag har gett mig själv den rätten likaväl som att jag har gett mig själv rätten att välja mina vänner
Vilka jag vill umgås med
Jag hoppas att du också har den rätten ……

Vem har gett dig rätten att döma andra människor?

Ken Cassel
29/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-29 13:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt man har
att i tal som val
välja väg och sen
stå för sitt ord så
blir ens väg väl gjord!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel