Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar så efter lite ledighet


På måndag så börjar semestern
Den tredje Augusti
Fyra veckors ledighet
Åh, vad skönt det ska bli
Längtar så
Efterlängtat
Men frågan är vad jag ska göra då?

Bara ta det lugnt
Skriva lite
Åka ut till barnens Ö där farsan har sitt landställe och fiska lite
Bara va
Sova ut
Och så fort jag vaknar så hoppas jag att solen ska lysa varm emot mitt ansikte och göra mig riktigt glad
Att solens varma smekande solstrålar ska göra min dag....

På måndag så börjar semestern
Hipp, Hipp, Hurra
Yippie

Längtar så efter lite ledighet………

Ken Cassel
29/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel