Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiter i pengar

Kan torka mig i arslet med dem
Det är ju ändå bara ett fult tryne på en papperslapp
Det kan väl inte vara värt så mycket?
Men nu är det nöd för magen min är dålig och ringen min är slapp
Och så märker jag att jag inte har någonting annat att torka mig med, så vad gör jag
Jo, jag, skiter i pengar
De är ju ändå inte värda så mycket
Inte i det här landet i alla fall……

Ken Cassel
29/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-29 14:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Man skall ju
förvalta sitt £
rätt så jag önskar
Dig på toa en så
skön stund!!!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel