Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag har sagt förut Föraktar pedofiler Hatar Brukar annars inte hata så mycket Kunde inte låta bli att skriva den här En sann historia Han muckar snart ifrån fängelset, det svinet Jävla idiot.....


Var är min snuttetrasa någonstans

Den som gör att jag känner mig säker
Den som gör att jag känner mig trygg när min pappa är stygg emot mig
Gör saker som jag inte förstår
Gör alla pappor så här emot sina barn?
Det är i alla fall vad min pappa säger till mig
Men jag har svårt att tro att det är sant för när han närmar sig emot mig,
så är han inte snäll
Det känns inte så i alla fall
Men han har också sagt att det är vår egen lilla hemlighet
Jag får inte ens säga det till mamma för då
För då får jag skylla mig själv
Ja, precis så har han sagt och ärligt talat så känner jag mig lite rädd
Tycker inte om det som han gör mot mig….

Var är min snuttetrasa någonstans……

Ken Cassel
29/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-29 15:08



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Kan säga att även jag sällan hatar... men då de gäller dessa pedofiler...ja då är jag full av hat. Bra text!
2009-07-29

  Maria Natasja
Jag blir full utav avsky
!!!
Väldigt bra skrivet och formulerat.
sista meningen gör att magen vänder sig ännu mer!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel