Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borg, vad gör du?



Borg
Vad gör du
Mot bonusarna
Borg
Vad fasen gör du
Ska du stå vid ditt ord




Fri vers av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 15:46



Bookmark and Share


  Ayreon
bra fråga. men när stod senast en rikspolitiker för sitt ord?
2009-07-29

  peter markurth
nej ska stå till svars...
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO