Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Journlisttjaffsande I

Apropå journalisternas tjaffsande
Om branden i Kista

”Vad kan vi lära oss om branden Rinkeby”?





VIKTEN av att lära sig svenska…

För fasen, LÄR ER SVENSKA
Om ni ska bo här….
ÄVEN i RINkEBY för fasen….


(OM NU NÅGON Ö H T
LÄSER EN BRANDFÖRORDNING)

(SJÄLV MINNS JAG ALDRIG ATT
JAG NÅNSIN läst nån…)

(eller ens sett nån annat än på hotell
och flygplan)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 15:15



Bookmark and Share


  LassO
Ana kreon: jag skrev ju hotellrum ;=) Men frågan är finns de på svenska, grekiska och kisswahili i Turkiet och Frankrike, som exempel... ;=)
2010-01-01

  © anakreon VIP
Men jodå, reser man mycket så både ser och läser man brandförordningar, ofta i rum där all övrig läsning består av ett tummat exemplar av Gideon's Bible.
Gott Nytt År!
Carl-Erik
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO