Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rån med omslagspapper


Bankrån

Förr var det pistoler
Och våld

Men bankerna dom rånar dej
Med lagens hjälp
Det är dagens bankrån

Mer rån än på rånfabriken
Med eller utan mönster
Det är bankdirektörs monster
Istället….
”Rån med omslagspapper”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO