Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bill-Åke


Bill-Åke
Den slöaste rörmokarn i stan
Utanför med
Allt jävlades
Tyckte Bill-Åke
Och ruskade på sin stora guldkedja
i…
FRUSTRATION

Över att inget vart klart…
Stackars Bill-Åke…
Hantverkare som redan innan mobilen
Kunde prata bort en halv dag

But "send a bill, a BIG BILL"




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO