Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande Självlysande


Det är STRÅLANDE
Nästan själv-
LYSANDE…

Kropparna förvrids
Hår tappas
Ögon blöder
Huden flagnar och får bölder

Blodet koagulerar i kroppen
Andas, luften är full av
STRÅLANDE
SJÄLVLYSANDE
ABC – STRÅLNING




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO