Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte dej igen


Jag mötte dej igen
Och jag undrade
Hur kunde jag älska
Jag minns
Att jag älskade
Men förstår inte
Hur kunde jag

Hur stod jag ut
Vad såg jag
Vad trodde jag om livet, om oss
Vad såg jag för framtid

Kyssandet
Älskadet (eller knullandet?)
Vällust?
Vi har barn ihop, varför?
Och hur gick de till




Men kärleken till barnen
Kan inte ens du
Ta ifrån mej
Där biter inte ens dina
Sura miner…

Men jag undrar ändå
Hur fan kunde jag?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger
Publicerad 2012-06-22 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO