Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kustremsan lustremsan


Jag närmade mej kustremsan
Där vid dina dina ytterområden
Längtansfullt
Fiskade jag efter mer centrala delar
Mer lustfyllda områden


lustremsan




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-02 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO