Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarfunderingar


När himlen möter jorden


När himlen möter jorden




Vattendroppar slår mot gräs
Makadam och grus
Somt lägger sej på träden

Men semestersvenskar är inte tacksamma
Över dessa möten….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger
Publicerad 2009-12-31 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO