Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin flödade


Poesin flödade
Lika lätt som ölen
I klunkar av vällust

Poesin flödade
Men den försvann
Lika lätt i vällust
Som ölen…
I snabb takt och djupa klunkar




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO