Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen är det dominerande


SORGEN är det dominerande….


Det som man tar till sig
I tider av bekymmer

Sorg över vänner
Sorg över vänners död
Sorg över vänners svek
Sorg över de som man önskade som vänner

Sorg över knappa omständigheter
Sorg över att inte kunna ge sina barn
Det man vill eller
Resa dit man önskar

Sorg över allt tomt och innehållslöst
Det som lovade så mycket
Sorg över… de man kan
Sörja över

Sorg är så förbaskat dominerande…




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO