Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[jag vill känna]


Ett leende för själen


 

Det där leendet.
Det har fastnat i min tanke och
kommer aldrig lämna mina drömmar.
Får jag se det igen, snälla
bara en gång till?
Som om jag vore gjord av fruset vatten och
ditt leende var en solstråle
smälter jag långsamt varje gång
du vänder ditt vackra ansikte åt mitt håll.
Det där leendet,
de där ögonen,
det där skrattet.
Du gör mig..
..knäsvag i själen.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel