Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På var sida helvetet

Hej min vän
det var ej igår
Tvärtom längesen
säg mig hur du mår

Är det hopp om liv
aj det var trist
Saknas tidsfördriv,
inget som du mist?

Är allt bara bra
låter illa det
Då ska ja ta och dra
med min ensamhet

Om du ångrar dig
vet du var jag finns
Men det sårar mig
att du inte minns








Fri vers av hawkeye
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye