Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad och efterlyst

Vart fan ska jag ta vägen
Vart kan jag tänkas kunna gömma mig någonstans
Jävla skit
Jag kommer inte ha en chans
Men vad är det egentligen för jävla skit som jag har hamnat i
Och jag som är oskyldig

Oskyldig, säger polisen
Det säger alla……..

Ken Cassel
30/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-30 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel