Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går ner i spagat och visar min värdighet

Just som jag hade gått ner i spagat
kom jag på att DET hade jag inte kunnat tidigare heller.


Jag tänkte att den kommer säkert förbi någon snäll människa snart
och hjälper mig i denna prikära situation
men DET hade det ju inte gjort tidigare heller.


Men om jag ropar efter hjälp så kanske någon lyssnar
och kommer till min undsättning
men DET hade ju inte hänt tidigare heller.


Jag fick nog försöka lösa detta själv
utan att förlita mig på mina medmänniskor
men DET hade ju inte lyckats tidigare heller


Och nu behövde jag gå på toaletten också
ja, vad gör man....
DET har ju hänt tidigare ....




Övriga genrer av dweeb
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-30 13:58



Bookmark and Share


  Hans Christian
Denna var helkul !
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb