Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*** Pappa är inte död (han bara luktar lite illa) ***

Min far var inte särskilt lång
Nej han var ganska kort
Det hände så från gång till gång
att vi han tappa bort


Vi provade att knyta på
en bjällra runt hans hals
Men detta klagade han på
han gillat' inte alls


Så kom vi på i våran grupp
att höra vart han var
En trumpet vi tryckte upp
i ändan hans så bar


Så varje gång han släppte sig
det spelte ack så käckt
Skalor det var pappas grej
som hur hans rumpa läckt


Jag märker dock nu än idag
när en trumpet jag hör
Så vet jag att då måste jag
min näsa hålla för




Fri vers av dweeb
Läst 500 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-12 13:30



Bookmark and Share


  Hans Christian
Bara så kul ! *L*
2009-09-09

  Aciom
hehe rimmar som vackert
2009-09-09

    ej medlem längre
Jag säger som prinsessan here below: galen :)
2009-08-13

  LenaJohansson VIP
galen! :D
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb