Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika sätt att hålla sig vaken på jobbet

Att vaken va' på arbetet
är inte alls så lätt
Man blir så trött i anletet
så svårt att klicka rätt


Ett sätt som kan va' ganska fin
istället för en dusch
En penna upp i näsan din
och helst då en med tusch


Att röka är ju inte bra
men ta dig du ett bloss
Att nypas kan man föredra
och helst då, nyp din boss


Hembränd sprit är grejer de'
lagrat i en dunk
Tipex har en fin bouque
så ta dig du en klunk


En liten eld kan pigga upp
din dator blir till sot
Om du sitter i en grupp
tänd på han mittemot

Om du på jobbet naken är
späka då din kropp
så du kan vara vaken där
ett häftstift i din snopp


Men om du trots nu mina råd
somnar om, din skälm
Ta från ditt kontorsförråd
en bra och stadig hjälm




Fri vers av dweeb
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-06 15:41



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så fyndigt och kul !
2009-09-09

    C3H5(NO3)3
jag tackar för alla tips då jag verkligen behöver dem exakt just nu.... och det som definitivt är mitt förstahandsval är att tända på han mittemot... shit du jag tänder på honom typ hela tiden!!

:)
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb