Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knarkar gud ???????????

Han ringde på min dörr en dag
en man som hette Mark
Han sa till mig att jag var svag
men gud är stor och stark


Jag avböjde ett medlemskap
i hans församlingsgäng
Stängde dörren med ett skrap
och hasta till min säng


Senare, ja samma dag
jag mötte i en park
en man helt utan nåt behag
till bredden full av knark


Han sa att han var stor och stark
och han var faktiskt gud
Han levde på att äta bark
och kom att lämna bud


Så ska man tro på dessa män
och döma av hans vrål
Min fråga är då alltså den
går gud på Rohypnol?




Fri vers av dweeb
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-10 14:31



Bookmark and Share


  Hans Christian
Det gör han antagligen :o)
2009-09-09

  Catharina Edin VIP
Min kommentar halshöggs - jag skulle säga att jag håller med DAKINI, snyggt rimmat och rytmat!
2009-08-10

  Catharina Edin VIP
Håller fullständigt med
2009-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Det var ingen representant för Jesus Kristus som du mötte.
Jesus sätter människor fria från tunga droger.
2009-08-10

  dweeb
Nix
2009-08-10

  Line W
Fiffigt skrivet, bra! Kram Line
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb