Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att köpa sig en kvinna

Och så blev jag förvånad
och riktigt, riktigt yr
jag läste denna månad
ut i en tunn broschyr


Man kunde köpa kvinnor
ifrån ett annat land
riktiga gudinnor
Beställa på förhand


Jag tvekade och läste
vad som nu låg däri
Om dom nu hit bort reste
kan det va' slaveri?


Funderade på postgång
frakt och allt sånt där
Min låda är nog lite trång
för sådant stort kuvert


Kanske blir det stor kartong
Men portot blir nog dyrt
Ganska svårt med vår postgång
om man ej lastbil hyrt


För mycket jobb med allt det där
hon måste nog ha pass
Jag går nog ner till Siws affär
och köper mig en glass




Fri vers av dweeb
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-07 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-09-11

  Hans Christian
Underbar slutvers!
2009-09-09

  Junitvillingen
Känns som att det där med glassköpet är ett bättre alternativ-)))
2009-08-31

  Pilgrim
Otroligt fint.
Vad är slaveri?
Stora frågor...
2009-08-07

  Ulf Popeno
Hon kanske kan banta innan avfärd?
2009-08-07

    C3H5(NO3)3
det var mig en stor kvinna du tänkte beställa om du måste frakta henne i lastbil!? WOW! tanken svindlar ;)
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb