Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som moraliskt stöd till Peter Matsa Vars text man kan läsa här: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=981457


Haiku schmaiku (eller jag skriver som jag vill)

Jag vet ej vad en Haiku är
och skiter blankt däri
Om det så är ett fruktigt bär
eller yoghurt full med kli


På egen hand så väljer jag
om det ska bli på rim
De Dagar som då jag e svag
Jag rimmar inte .....alls?


Så om du finner denna dikt
smått avskyvärd och lång
ta med den då så illa kvickt
till toan nästa gång




Fri vers av dweeb
Läst 434 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-09 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*asg bra!
2009-09-11

  Peter Matsa
*skrockar*
2009-09-09

  Hans Christian
Fräscht och kul *L*
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb