Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostata undersökning

Nu har han TVÅ fingrar där!

- Gör det ont eller känns konstigt?

Undrar vad han förväntar sig att jag ska svara?
... och nu kom den där vackra sköterskan in också.

Toppen!

Om jag ler mot henne kanske man har en chans ....

Eller vänta ... Hon kommer in och ser mig framåtböjd.

Byxorna vid anklarna.

En läkare sittandes bakom med TVÅ fingrar upp i ....

OCH jag LER!

Kanske kan misstolkas.


Försent.


Hon log i alla fall tillbaka.
Inte ett sånt där sött, inbjudande leende.

Mer ett hånfullt.

Ja ja hån är också en form av uppmärksamhet

- Kan du hosta är du snäll?

Man ska inte ta i med HELA kroppen när man hostar.
I alla fall inte när man genomgår en prostataundersökning.

Inte om man är en smula dålig i magen.

Det vet jag nu.
Det vet doktorn nu.
Det vet dom som städar på läkarmottagningen nu.


- Jaha, det här var ju inte så roligt, sa doktorn.
Kanske inte för DIG tänkte jag.

Han hade ett stetoskop för att särskilja sig från en servicetekniker på Volvo.

Annars ingen skillnad.


"Plupp"

Ute!

Han tittar konstigt på mig när jag föreslår att vi fortfarande kan vara vänner.

Ut till hissen.
En glimt av en springande läkare.
- HERR RIBBEFJORD!!! MIN RING!!!!

"Klick". Hissdörren stängs



Känner mig ....smutsig ....utnyttjad....och .... förlovad?




Fri vers av dweeb
Läst 851 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-09 14:09



Bookmark and Share


    leelee
Ha ha ha! Grattis då. :-)
2009-09-15

  thyra
Underbar humor!
2009-09-11

  Catharina Edin VIP
*skrattar* - förlovad!!!
2009-09-11

  Staffan Welroos VIP
hahaha. vilken skön text! asgarvar. bokmärker denna direkt! tokkul! =D
2009-09-09

  Hans Christian
Verkligen annorluda fyndigt och kul :o)
2009-09-09

  Aciom
gillar!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb