Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Newton hade fel (Till Madeleine)

Newton hade fel jag svär
om tyngdlagen som grej
Den stämmer ej om man är kär
och när jag ser på dig.


Så därför kramar jag dig nu
så hårt det blott kan gå
för risken finns det vet ju du
jag svävar i det blå




Fri vers av dweeb
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 14:21



Bookmark and Share


  Knickedick
Så enkelt, så innerligt och så livsbejakande
2009-10-02

  Hans Christian
Kanonfin vännen! Bravo, fint tempo.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb