Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har bara noja

Den dagen jag åkte dit för grovt narkotikabrott för ett gäng antal år sedan så sa jag till kriminalaren
Jag vet nog att ni har hållit Span på mig nu under en längre tid
Jag har nog sett er stå där vid hörnet
Stå där vid parkbänken
Smyga där i buskarna
Jag har nog sett er komma glidandes i era nytvättade bilar
Då svarar han lugnt, med ett smil
Du har bara noja……

Ken Cassel
30/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel