Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett barn

Tio år gammal
Bara ett barn
Äldst av fem syskon
Familjeidyll
Villa
Klätterträd
Sandlåda
Underbara föräldrar
Var för sig
Jag förlorade allt
Separation
Mor och syskon för sig
Jag och far för sig
Trång lägenhet
Ett frossande hat
Mellan mor och far
Dagar av skrik
Samtal inget barn borde få höra
Mina syskon slapp
Jag tog smällen
För att skydda dem
Tio år gammal
Bara ett barn
Äldst av fem syskon
Långa dagar
Nätter av gråt
Två års helvete
År jag för alltid gått miste om
Jag fann ett skal
Där jag tog skydd
Det dröjde år innan jag vågade mig ut
År av ångest
År av osäkerhet
År av längtan
Tio år gammal
Bara ett barn
Äldst av fem syskon
Det är nog bra nu
Jag har nog lämnat det bakom mig
Men en sak saknar jag ännu
Tron på livslång kärlek




Fri vers av Blidsberg
Läst 397 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-30 21:45



Bookmark and Share


  aol
fan känner igen mig själv, gripande skrift,
2010-06-09

  fakieform
'tron på livslång kärkek'
känner igen mig i det...

'jag är din för evigt, men bara ett tag'
2010-04-15

  fakieform
'tron på livslång kärkek'
känner igen mig i det...

'jag är din för evigt, men bara ett tag
2010-04-15

    Music mind VIP
Livet är hårt som barn. Vi tänker, känner och hör mer än de vuxna tror. Livslång kärlek...ja, vad är väl det. Visserligen är mina föräldrar stadiga och lyckliga sedan 17 års ålder, men själv är jag inkapabel till relationer. Vi blir inte våra föräldrar, vi blir vad vi gör oss till.
2010-03-08

  karenina VIP
har man en gång blivit skändad är det svårt att känna tilltro. men kärlek finns, så även livslång, bara vi vågar ta emot den
2010-02-22

  © anakreon VIP
Barndomen kan du inte få tillbaka men tron på en livslång kärlek kan återkomma!
Håll dörrarna öppna.
Carl-Erik
2009-08-03

  mare VIP
Du skriver dina ord med pennan mot ditt hjärta......smärta , sorg, men med hoppet kvar........
2009-07-31

    tehdog
Smärtsam var ordet. Stark som få. Kan relatera till viss del. Gillar strukturen, samt det återkommande "äldst av fem". Applåd!
2009-07-30

  Margithe VIP
Smärtsam, allt inget barn ska behöva uppleva.
Men livslång kärlek finns och det får en att växa
som människa om man träffar rätt.
2009-07-30

  etthjärtaäralltidrött
tro försätter berg
flödar älven
tänder alla ljus
som finns
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg