Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en politisk pamflett i diktform....., oerhört partisk och totalt borgarhatisk !


"Politisk Poesi - 2010 - Tvåvägskorsningen !"

Tvåtusentio
Då väljer vi Vägen
Höger
eller
Vänster
Moneyland
eller
Honeyland

Kan synas väl retoriskt
men det är sant
läs bara Alliansprogrammet
Borta är "Nya Arbetarpartiet"
ersatt med "Slavdoktriner"
Centern nya Högerpartiet
M ett flummigt nonsensgäng
Fp leker med "skolhysterier"
Kd ger bögar däng

Reinfeldt med falsk statsmannapondus
orerar om klimatproblemen
istället för de nationella socialfadäserna
leker han "internationlistbohemen"
vägrar inse klasskampen
i hans fall, snarare, "glasskampen"

Men det Rödgröna Alternativet
har en förbättring i sikte
trots en "Mona Naivitet"
har de den "Bättre vikten"
De lär förändra den sociala skalan
och utjämna de skador som gjorts
och lindra alla de kvalen
och det, hoppas vi, inom kort
men allt kan de inte återställa
fast deras regler, snart, ska gälla
tror dock på ett rimligare Sverige
för oss där nere med
för när borgarna slutat att härja
får vi bättre besked
vi slipper nyfattigdomen
kan börja om
med nya krafter, en lagad "stomme"
ett Sverige för oss, inte för "dom"

VISA nu ,Sahlin och co
Att Ni KAN och VILL
Låt borgarna "åt helvete ro "
och ge oss INTE bara "spill"
FÖRÄNDRA nu till Trygghetstider
Ge Reinfeldts gäng så att det SVIDER !!!!...



--

M




Fri vers av Mats Henricson
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-31 12:27



Bookmark and Share


  aol
bravo Mats ja visar inte Mona dom rätta korten går det åt hellvette, jag vill ha henne tbytt mot Margot Vallström,
men hon vill inte just nu,
2009-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilka, som än styr
så valorden de flyr
när de nått makten
den pakten, de
med något
annat klister
den ihop syr
det är ju så
att man blir
yr
!
s
p
y
r
!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska