Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag vara så blind

som inte såg att det var någonting på gång
Hur hon avvisade mig
Ville inte längre pussa mig på min mun
Så fort jag gav henne en kram så vart hon alldeles iskall
Och när jag då frågade hur det var, så sa hon bara att det var ingenting

Hur kunde jag vara så blind som inte såg hennes signaler om att hon hade tröttnat på mig och nu hade istället gått vidare i sina tankar och själ för en annan man
Gått och blivit kär i en god vän till mig
En före detta god vän till mig
Jävla skit
Hur kunde jag låta det gå så långt

Så när jag kom på henne att prassla med honom så bad jag henne att komma hem och hämta sina kläder innan jag kastade ut de ifrån balkongen
Ja, så arg och ledsen var jag
Ja, jag älskade ju henne
Jag ville ju att det för alltid skulle vara hon och jag
Ja, så var det
Efter ett par dar kom hon och hämtade sina kläder
Sedan dess har jag inte sett henne
Åh, så jag älskade henne……

Hur kunde jag vara så blind……

Ken Cassel
31/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel