Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dedikerad mina vänner som förlorat något ingen ska förlora - ett barn.


Alltid hos dig

Jag är svalan, mamma
Jag är svalan
Jag är bäcken som porlar så glatt
Jag är solstrålen, mamma
Jag är solstrålen
Som missen försöker få fatt
Jag finns hos dig, mamma
Jag finns hos dig
Jag är stjärnan som tindrar i natt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 15:20



Bookmark and Share


  Sunlight
ömsint och hoppfullt mitt i smärtan...
ser ett leende i ett ansikte fårat av tårar.
Gripande
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP