Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten lär sig gå


Liten vill mer
Än liten riktigt kan
Liten vill gå
Från punkt A till punkt B
Bonk på rumpan
Bula i pannan
Skrik, panik och krokodiltårar
Arg, arg, arg
Upp igen
Liten vill mer
Liten lär sig gå




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 15:38



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sparsmakat och berörande.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP