Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast glada tankar kan få mig att sväva

som om jag flyger däruppe ibland molnen
För om jag försöker att tänka på någonting roligt, så kanske det kan få mig att le
Få mig att glömma alla tragedier, katastrofer och orättvisor som finns därute mitt ibland oss
Få mig att glömma allt det, i alla fall för en liten stund…..

Endast glada tankar kan få mig att sväva………

Ken Cassel
31/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel